Политика за защита на личните данни

Задължителна информация относно защита на личните данни на физическите лица (Privacy notice)

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

От 25 май 2018г. влиза в сила нов Регламент 2016/679 за защита на личните данни (General Data Protection Regulation), приет от Европейския съюз. Регламентът има за цел да гарантира защитата на данните на физическите лица от всички държави членки на ЕС и да уеднакви регулациите за тяхната обработка.
Тази политика за поверителност определя начините, по които www.biotopzone.eu съхранява и защитава всяка информация, предоставена от вас, при използването на този уеб сайт. Информацията, която предоставяте е защитена от Закона за защита на личните данни и се използва единствено с цел изпълнение на вашата поръчка.

Информация, която събираме:
• Име;
• Информация за контакт (адрес за доствка, телефон, имейл, др.);
• Друга информация, свързана с проучвания;

КАКВО ПРАВИМ С ИНФОРМАЦИЯТА, КОЯТО СЪБИРАМЕ

Ние изискваме, събираме, обработваме и съхраняваме тази информация в следните случаи:
• Обработване на Вашите поръчки;
• Предоставяме Вашите данни на куриерски фирми при извършване на доставката на поръчаните от Вас продукти;
• Подобряване на нашите услуги;
• Периодично изпращане на рекламни имейли за нови продукти, специални предложения или друга информация, която смятаме, че може да бъде полезна. За тази цел използваме имейл адреса, който сте предоставили;
• За целите на маркетингови изследвания;

СИГУРНОСТ

Ние ви гарантираме сигурността на предоставената информация. За да се предотвратим неоторизиран достъп или разкриване, ние въведохме подходящи физически, електронни и управленски процедури, за да предпазим информацията, която събираме онлайн.

ВРЪЗКИ КЪМ ДРУГИ САЙТОВЕ

Нашият сайт може да съдържа връзки към други сайтове. Ние не носим отговорност за тяхното съдържание и за съхранението на личната ви информация в тях.

КОНТРОЛ ВЪРХУ ЛИЧНАТА ВИ ИНФОРМАЦИЯ

Можете да изберете да ограничите събирането или използването на вашата лична информация, като ни изпратите вашето искане на имейл на: info(at)biotopzone.eu, „БИО ТОП ЗОНА” ЕООД, ЕИК: 205021045.
Ние няма да разпространяваме вашата лична информация на трети лица, освен ако нямаме вашето разрешение, или по закон сме длъжни да го направим.
Вие може да поискате подробности за личната информация, която ние съхраняваме за вас по силата на Закона за защита на данните от 1998. Ако искате да получите копие на информацията, съхранявана на вас, моля пишете на: info(at)biotopzone.eu.
Ако смятате, че разполагаме с информация за вас, която е невярна или непълна, моля пишете или се свържете с нас възможно най-скоро на посочения по-горе имейл. Ние незабавно ще коригираме всяка информация, определена като неправилна.

ДРУГИ РАЗПОРЕДБИ

В случай на нарушаване на правата Ви съгласно горепосоченото или приложимото законодателство за защита на личните данни, имате право да подадете жалба до Комисията за защита на личните данни, гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2, телефон: 02 915 3 518; имейл: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg; уеб сайт: www.cpdp.bg